Nieuws uit de Brugse regio

Komende dinsdag Gemeenteraad


Brugge, dinsdag 18/1/2005. De gemeenteraad van aanstaande dinsdag 25/1 in Brugge belooft lang te worden.

Vlaams parlementslid André van Nieuwkerke (SP.a) neemt ontslag om op provinciale thema's te concentreren ook Gerda Goethals (SP.a) verlaat de gemeenteraad. Dolores David en Mia Huygebaert worden de opvolgers.

Naar alle waarschijnlijkheid zal over de Vrijetijdswinkel die komt in het Concertgebouw een aardig boompje worden opgezet.

Een interessant dossier naar de werking van de Brugse dienstverlening: de Stad Brugge en Huisartsenkring van Brugge gaan waarschijnlijk een pilootproject starten waarbij de Brugse brandweer de dispatching van de telefonisch binnenkomende wachtdienstoproepen voor de huisartsenwachtdienst van Brugge zou beantwoorden.

Interpellaties

Jean-Marie Bogaert (N-VA)interpelleert met een motie rond de splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde, Marleen Ryelandt (Groen!) wil een wijziging van het BPA Ten Briele waarin het Lappersfortbos ligt.
Agnes Versluys wil dan weer duidelijkheid omtrent de nieuwe subsidieregeling voor het jeugdwerk in Brugge en Frank Vanhecke (VB) zoekt oplossingen voor de problematiek van de vrachtwagenparking op de Lisseweegsesteenweg.
Lucien Decoorne is zoals steeds van de partij in de interpellatieronde en vraagt het stadsbestuur na te denken over het kerstgebeuren op de Markt.

(FN-Meegedeeld)

Meer over Concert    Actie    Politiek    N-VA    Groen    Vlaams Belang    sp.a    Dolores David    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag