Nieuws uit de Brugse regio

Westvlaamse delegatie terug uit de Filipijnen


West-Vlaanderen, dinsdag 15/2/2005. Deze morgen is de West-Vlaamse delegatie die 14 dagen op werkbezoek was op de Filippijnen teruggekeerd in Zaventem. Ze bezochten er ruim 22 missionaire projecten en NGO-programma's die gedragen zijn in en gesteund door de Provincie West-Vlaanderen.

De West-Vlaamse delegatie werd op de Filipijnen ontvangen door de gemeenschap van Scheutisten en de Belgische ambassadeur Christiaan Tanghe. De delegatie bestond uit Gouverneur Paul Breyne, Gedeputeerde Dirk De fauw, Dirk De Temmerman,co÷rdinator van het Provinciaal Noord-Zuid Centrum (PNZC) te Roeselare en Stefaan Struyve van Radio 2 West-Vlaanderen.

Gedeputeerde Dirk De Fauw was zeer onder de indruk van het werk dat de westvlamingen er verzetten. 'De 'University of St. Louis' bijvoorbeeld, is een door door westvlaamse Scheutisten opgezette universiteit, die aan 22.000 studenten zeer gedegen onderwijs aanbiedt. En ze krijgen er ook een kijk op onze westvlaamse werkcapaciteit en je merkt dat dat aanstekelijk werkt,' zegt De Fauw.

(FN-Op Locatie)
Meer over Politiek    Dirk De Fauw    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag