stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=18584
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

In het campagnespoor: Jean-Pierre Vanden Berghe (CD&V)


Brugge, vrijdag 22/9/2006. In onze reeks "in het campagnespoor" stonden we deze keer op tal van recepties met Jean-Pierre Vanden Berghe (CD&V).

Vanden Berghe heeft in Brugge wellicht het grootste aantal raamaffiches en reclamepanelen op privé-gronden hangen, en is daar trots op: 'In stel vast dat ik een zeer groot vertrouwen bij de bevolking geniet, en dat resulteert in een groot aantal vensteraffiches. Ik ben daar heel blij om, want dat zij mensen die rechtuit zeggen: ´ik heb vertrouwen in die man en doe er iets voor´," zegt de huidige schepen van leefmilieu, die zich geen zorgen maakt over zijn imago van ´receptieloper´en ´fotozoeker´. Vanden Berghe hoopt na de verkiezingen zijn huidige schepenambt te kunnen verruimen met het Brugs groenbeleid.

De man in de straat

De meningen over Vanden Berghe in de straat lijken, althans in zijn thuiszones Kristus Koning, Sint-Pieters en Brugge centrum, lijken de opinie van Vanden Berghe zelf te bevestigen. Buiten zijn thuiszone lijkt de schepen eerder onbekend te zijn, ondanks campagnewerk…

(FN-In het Campagnespoor)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com