stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=20038
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Roger Tack en Aimé Ketels winnen 2e editie Blauwe West-Vlaming

Nieuws
West-Vlaanderen, zaterdag 3/2/2007. Afgelopen donderdag reikte VLD West-Vlaanderen in Kinepolis Brugge voor de tweede maal de Blauwe West-Vlaming awards uit. Roger Tack uit Avelgem kreegt van Mercedes Van Volcem de "Life Time Achievement Award" uitgereikt (foto), Aimé Ketels uit Wevelgem won de Life Time Commitment Award.

In een volle Kinepoliszaal vond, na het bekijken van An Inconvenient Truth, in aanwezigheid van ondermeer minister Verwilghen en staatssecretaris Van Quickenborne de uitreiking van de tweede editie van de Blauwe West-Vlaming plaats.

Roger Tack

Winnaar van de Life Time Achievement Award is Roger Tack uit Avelgem. Roger Tack is reeds 36 jaar gemeenteraadslid, was 9 jaar schepen en 3 jaar burgemeester. Hij is het huidig oudste gemeenteraadslid van Vlaanderen. Vroeger was hij o.a. ook kabinetsmedewerker van André Kempinaire. Andere genomineerden waren Walter Boret uit Lichtervelde die een uitgebreide carrière in de gemeente- en provincieraad achter de rug heeft; en Raf Deblaere uit Waregem die 36 jaar ervaring in de Waregemse gemeenteraad heeft. Alle genomineerden kregen een kunstwerk van Josiane Vanhoutte.

Aimé Ketels

Aimé Ketels uit Wevelgem won de Life Time Commitment Award op basis van zijn jarenlange trouwe en belangeloze inzet vroeger en nu voor VLD Wevelgem. Andere genomineerde was Louis Gryspeerdt uit Roeselare.

(FN-Meegedeeld-VLD)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com