stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=20239
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

De Feeks opzette in een schoolproductie blijkt een hele uitdaging


Brugge, donderdag 22/2/2007. De leerlingen van het Onze Lieve Vrouw Hemelvaartinstituut wanen zich dezer dagen volop als acteurs. De spanning tijdens de repetities lopen hoog op want tijdens het weekend van 2 en 3 maart brengen ze hun stuk "De Feeks" voor het eerst ten tonele.

Leraar Jeroen Lievens vertelt ons hoe hij te werk is gegaan. Zijn collega Annelies Corthals is trots op de toneelploeg die haar heeft verbaasd. Ook Jeroen Lievens twijfelt er niet aan: op de planken staat potentieel en Janos is laaiend enthousiast en licht een tipje van de sluier over zijn rol.

Hoofdrolspeelster Sofie speelt een rol die eigenlijk helemaal tegen haar karakter ingaat...

Reserveren

De leerlingen van het vierde en vijfde jaar van de ASO afdeling van het O.L.V.-Hemelvaartinstituut uit de Doornstraat in Sint-Andries hebben maandenlang gewerkt aan het theaterstuk, dat een bewerking is van "The taming of the shrew" van William Shakespeare. Ze brengen dit stuk voor het grote publiek op vrijdag 2 en zaterdag 3 maart om 20u op school.

Tickets kosten 5 Euro en kunnen gereserveerd worden via het secretariaat van de school op 050/406 870. UPDATE: DE TICKETS ZIJ HELAAS REEDS UITVERKOCHT

(SDG-Op Locatie)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com