stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=20942
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Arbeiders Bombardier verwachten op 2 mei concrete antwoorden


Brugge, maandag 23/4/2007. De arbeiders van Bombardier Brugge verwachten op 2 mei concrete antwoorden op de vragen die vandaag aan de directie van het bedrijf zijn gesteld, als gevolg van de werkonderbreking van eind vorige week. Deze morgen waren er uitvoerige gesprekken met de leiding, ondermeer over werkvolume, kostenreductie, investeringen, veranderingen inzake logistiek en manier van werken en de snelheid waarmee eventuele aangereikte oplossingen zullen worden uitgevoerd.

Antwoord pas in mei

Rondom het thema "werkzekerheid" dat voor de werknemers heel belangrijk was, zal de Brugse directie nu eerst terugkoppelen met de Europese Directie. Paul Troch, de Site manager BTB Brugge, heeft een antwoord beloofd, op woensdag 2 Mei 2007, wanneer de gesprekken verder gezet worden. Tot dan zullen wij probveren de sociale rust te bewaren, om het overleg niet op de helling te zetten, zegt Steven Bogaert, hoofdafgevaardigde van het ACV-Metaal.

Bedrijf betreurt actie

Het bedrijf betreurde vooral de aanpak van de werkvloer van afgelopen vrijdag en vroeg de bonden nadrukkelijk dergelijke acties in de toekomst te vermijden om het imago van de Brugse vestiging niet verder te schaden.

(FN-Meegedeeld-ACV)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com