stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=21469
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Klinkers Intiem start voorverkoop


Brugge, maandag 11/6/2007. Het zomerfestival Klinkers komt er weer aan, en Klinkers Intiem start vandaag met de voorverkoop van de tickets voor de concerten op de binnenkoer van Gruuthuse.

Klinkers brengt van 28 juli tot 11 augustus een reeks verrassende en kosmopolitische geluiden, met ondermeer op De Burg een aantal gratis concerten van ondermeer Absynthe Minded, The Scene, Balkan Beat Box en Bajofondo Social Club.

Klinkers Intiem

Klinkers Intiem put dan weer uit een erg rijke muzikale traditie van tango, flamenco en Cubaanse son. Op het binnenplein van Gruuthuse worden vier exclusieve zomerconcerten met een beperkte capaciteit geprogrammeerd: op woensdag 1 augustus staat Eliades Ochoa, één van de enige overgebleven authentieke leden van de Buena Vista Social Club, garant voor een avond Cubaanse son van wereldklasse. Een dag later, op donderdag 2 augustus, presenteert Juan Carlos Cáceres, zowat het Argentijnse equivalent van Paolo Conté, onder meer z'n nieuwe cd "Utopia" in Belgische première! De Sevillaanse virtuoze flamencopianist David Peñaa Dorantes komt op woensdag 8 augustus samen met z'n kwartet de fijne lijn tussen flamenco, jazz en klassiek bewandelen en op donderdag 9 augustus is sterdanseres Martia Juncal, de absolute sensatie aan het hedendaagse flamencofirmament, te gast in Brugge met haar programma.

Tickets voor deze vier unieke concerten, die vanwege hun beperkte capaciteit betalend zijn, zijn nu verkrijgbaar aan 10 euro: online via www.tinck.be of telefonisch: 070/22 50 05. Ook uiteraard aan de ticketbalie van In&Uit Brugge in het Concertgebouw elke dag van 10:00 tot 18:00 uur, op donderdag tot 20:00 u.

Bij slecht weer (regen of wind) of bij slechte weersvoorspelling gaan de concerten voorzien op het binnenplein van Gruuthuse, door in de Stadsschouwburg.
De voorverkoop van deze concerten is beperkt tot het aantal zitplaatsen in de Stadsschouwburg. Gaan deze concerten, zoals voorzien, door op het binnenplein van Gruuthuse, dan zijn er nog 300 extra plaatsen beschikbaar. De kaarten voor die plaatsen kunnen alleen aan de kassa van Gruuthuse zelf worden gekocht.

(FN-Meegedeeld-Cactus)
Meer op www.klinkers-brugge.be

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com