stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=23453
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

The English Theatre of Bruges: Between the Devil and the Deep Blue Sea

Cultuur
Brugge, zondag 11/11/2007. Tot 16 December kun je in The English Theatre of Bruges een voorstelling gaan bekijken, van het jonge theatergezelschap "1927", die het midden houdt tussen toneel en slapstick.

Theater, geprojecteerde beelden en live pianobegeleiding maken het hart uit van het stuk dat in Schotland alom bejubeld wordt. Het stuk won de "Carol Tambor Best of Edinburgh Award", een "Fringe First Award" van het schotse dagblad "The Scotsman", de Harold Angel Award en de "Total Theatre Award for Best Emerging Company". De voorbije weken was de voorstelling quasi uitverkocht op het Edinburgh Festival, en nu staat ze in Brugge, als laatste voorstelling in The English Theatre of Bruges, voor het gezelschap op uitnodiging de voorstelling gaat brengen in New York! Topklasse dus.

"De bedoeling van het stuk is zeker niet een moraliserend vingertje op te steken: plezier hebben is de enige betrachting," zegt Paul Bill Barritt.

Het stuk wordt uiteraard in het Engels opgevoerd, maar is bijzonder toegankelijk, ook voor mensen die de Engelse taal niet zo goed machtig zijn. De toegang is maar 10 euro. De aanvang is om 20.00 uur. Reserveer op 050 61 31 20 of per mail.

(Patrick Pieters-Op Locatie)
Meer op www.19-27.co.uk/sepia.mov

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com