stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=26490
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Brugse goed vertegenwoordigd bij Horeca Award Nominaties


Brugge, zondag 4/1/2009. De Brugse regio blijkt goed vertegenwoordigd bij Horeca Award Nominaties. Van de 124 genomineerden in Vlaanderen, na jurybezoeken in de maan december, zijn er een 10-tal lokale zaken: Voor de award voor de betere eetgelegenheid Brasserie/taverne zijn Brasserie Cambrinus en Brasserie Le bon Vivant in Brugge genomineerd. In de categorie van de betere Hotels vinden we het Hotel Jan Brito in Brugge en voor de award voor de betere Restaurants komen Le Manoir Quatre saisons, Pergola Kaffee in Brugge, Restaurant Il Trionfo in Knokke en Restaurant De Swarten Hoop uit Loppem in aanmerking.
Voor de award voor betere frituren is Justy's Frietshop uit Lissewege genomineerd en het betere personeel in de horecasector vind je onder meer in Hotel de Stokerij in Oudenburg. Voor "betere noviteiten" kan je dan weer in Salon "Water bij de wijn" in Zuienkerke terecht.

Laureaten volgende week bekend

Horeca Awards is een nieuwe professioneel georganiseerde wedstrijd in de horeca-sector. De wedstrijdorganisatoren willen de algemene kwaliteit in de horeca-sector en eventueel deze zelfs te verbeteren. Op maandag 12 januari 2009 wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de slotshow in de Limburghal in Genk.

(FN-Meegedeeld-HA)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com