stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=29499
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Colruyt opent Bio-Planet-supermarkt in Sint-Pieters


Brugge, vrijdag 11/12/2009. De Groep Colruyt heeft deze morgen zijn zesde biosupermarkt geopend in Brugge.
De 750 m grote winkel ligt aan de rand van de stad, aan de Sint-Pieterskaai.
Er gaan 18 medewerkers aan de slag. Zij deden de voorbije maanden de nodige kennis van zaken op in de Bio-Planet-winkels in Gent en Kortrijk.

Groei

Bio-Planet Brugge is de zesde nieuwe biosupermarkt in acht jaar tijd. De winkel komt niet toevallig in Brugge. "De Kortrijkse winkel doet het goed en klanten vroegen al lang naar een tweede winkel in West-Vlaanderen," zegt Philip Sterck, de verantwoordelijke voor Bio-Planet: "In Brugge vonden we een leegstaand gebouw waarvan we met enkele aanpassingen een mooie supermarkt konden maken. We openen onze winkels meestal in bestaande gebouwen, en niet in een nieuwbouw. Dat is een van de manieren waarop we onze milieu-impact binnen de perken houden."

Bio-Planet kiest mmer voor milieuvriendelijke oplossingen: zo is de winkel geverfd met milieuvriendelijke verf en dragen de medewerkers kleren van biokatoen.

Voeding n non-food

Met zijn assortiment wil Bio-Planet zijn klanten "op een bewuste manier van het leven laten genieten". De voedingsmiddelen zijn er gegarandeerd biologisch: zuivel, fruit en groenten, vlees, kaas en meer. De supermarkt biedt ook ecologisch verantwoord speelgoed, boeken en keukenspullen aan.

(FN-Eigen Berichtgeving)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com