stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=29732
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Druk jaar voor Brugs Ommeland


Brugge, dinsdag 9/2/2010. Het wordt een druk jaar voor de mensen van het Brugs Ommeland bij Westtoer. Er komen heel wat wandel- en fietsmogelijkheden bij en er staan ook een aantal interessante evenementen Ún publicaties op stapel.

Bulskampveld

Het wandelnetwerk Bulskampveld, dat op 25 juni aanstaande geopend wordt, is het eerste wandelnetwerk in de regio en met haar 112,5 kilometer meteen het grootste netwerk van de provincie. West-Vlaanderen telt momenteel drie wandelnetwerken: Heuvelland, Ieperboog en Westkust. Het systeem is eenvoudig: met de nummers van de knooppunten kunnen wandelaars een eigen traject uitstippelen. De nieuwe wandelnetwerkkaart wordt de inspiratiebron om op stap te gaan in het Bulskampveld.

Het Brugse Ommeland vanop de eerste rij

Vanaf volgende maand wordt elke derde zondag van de maand een Ommetoer gemaakt in het Brugse Ommeland. Binnenkijken achter deuren die normaal gesloten blijven en genieten van streekproevertjes: de Ommetoertjes tonen de deelnemers het Brugse Ommeland op een bijzondere wijze. In het kielzog van een gids wordt de regio te voet of per fiets ontdekt.

(FN-Eigen Berichtgeving)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com