stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=30848
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Uitslagen VLM Volley Zone Brugge voortaan bij de Stadsomroep

Sportnieuws
Brugge, woensdag 8/9/2010. Vanaf deze week brengt de Stadsomroep naast de volledige uitslagen van de voetbal- en krachtbalcomptetie in de Brugse regio ook dagelijks de uitslagen en wedstrijdverslagen van de recreatieve vollebalcompetitie en -beker van VLM Volley Zone Brugge.

Niet alleen topsport krijgt dus aandacht, hier bij de Stadsomroep, maar ook de sportieve inspanningen van zij die sport als hobby beoefenen. En volgens Philippe Carrebrouck, die als duivel-doet-al de competitieleiding heeft bij V.L.M. Volley Zone Brugge, gaat het hier echt wel om ploegen bestaande uit mensen die graag een paar uur per week vrij maken om een wedstrijd te spelen onder vrienden. Elke maandag en dinsdag wordt zo in tal van locaties in de Brugse regio gevolleybald.

Deze nieuwe aanvulling op de sportieve informatie op onze website, waarbij we nauw samenwerken met de mensen van van VLM Volley Zone Brugge, brengt een volledig overzicht van alle ploegen, met wedstrijdkalenders, uitslagen klasseringen Ún foto's.

(EC-FN-Eigen Berichtgeving-Foto: FS)
Meer op www.stadsomroep.com/sport.asp

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com