stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=30856
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Ruim 12000 Brugse ondernemers op Digitale Economische Kaart

Economie
Brugge, vrijdag 10/9/2010. Ook Brugge heeft voortaan een 'Digitale Economische Kaart '. Daarop kan iedereen voortaan de lokale ondernemers op een moderne en efficiŽnte manier terug vinden. Het project van de dienst Lokale Economie en de provincie West-Vlaanderen is een gratis op Internet gepubliceerde gids van Brugse ondernemers, in eerste instantie gebaseerd op gegeven van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, waarin de gegevens van alle Brugse ondernemingen opgenomen.

'Het systeem gaat echter veel verder,' zegt schepen Hilde Decleer (CD&V). 'via de website kunnen de ondernemingen met hun vestigingsnummer en een uniek paswoord hun eigen data aanpassen en 40% van de Brugse ondernemingen heeft dat ook al gedaan. De overige 60% doen dit hopelijk binnenkort,' zegt de schepen, die hoopt dat het systeem voor velen een interessante zoekoptie wordt. Overigens staan alle 12.024 ondernemers, ook zij die nog niet zijn ingelogd op het internet, maar uiteraard enkel met de beperkte informatie van de kruispuntbank.'

Het grote publiek kan op hun naam, type activiteit of op straat zoeken maar ook door gewoon op de kaart van de buurt te klikken.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.economischekaart.be/brugge

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com