stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=31921
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

84 extra Brugse deelnemers voor Triatlon Brugge

Sportnieuws
Brugge, maandag 4/4/2011. Maar liefst 84 Bruggelingen hebben gebruik gemaakt van de extra inschrijvingsmogelijkheid voor de 8e editie van de Triatlon Brugge. Deze sportmanifestatie is jaar na jaar een groeiend succes voor Brugge maar het aantal deelnemers moet noodgedwongen beperkt worden, met dus jaarlijks heel wat 'ontgoochelden' tot gevolg. Daarom keek de Sportdienst Brugge samen met de organisatie van de triatlon eens naar de mogelijkheden om toch, zij het maar deels, een oplossing te bieden voor Bruggelingen die uit de boot gevallen zijn.

Tevreden

Sportschepen Annick Lambrecht (sp.a), die zelf ook meedoet en dit jaar in haar eentje de volledige city triatlon aandurft, maakte vandaag bekend dat 84 Bruggelingen hebben ingeschreven om deel te nemen in een extra 'Brugse wave'. In het maartnummer van Bruggespraak was een inschrijvingsstrookje en via lottrekking werden nu 84 extra plaatsen ingevuld.: "Het doet mij plezier dat deze inspanningen ervoor gezorgd hebben dat meer Bruggelingen die dag samen met mij aan deze City Triatlon kunnen deelnemen," aldus de tevreden Brugse Schepen van Sport.

Moenaert in 2012

Burgemeester Patrick Moenaert (CD&V) was daar, in tegenstelling tot de geruchten, nog niet bij: hij gaf aan "pas tegen volgend jaar in conditie te zullen zijn om dan hopelijk te kunnen meedoen..."

(FN-Eigen Berichtgeving)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com