stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=32785
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Davidsfonds Brugge wil terug een Úchte Kerst


Brugge, zondag 6/11/2011. Al jarenlang geeft het Davidsfonds-Brugge een gratis folder uit waarin alle niet-commerciŰle kerstactiviteiten in Groot-Brugge opgenomen worden.

Minder commercie!

Volgens Jan Van Brugghe van het Davidsfonds "moet die folder mee wat proberen bij te sturen, want de commercie zorgt ervoor dat kerst nu al in de winkels blijkt te leven en dat er van een echte kerstsfeer nog weinig overblijft. Om te beginnen zou de kerstversiering best pas na Sinterklaas boven worden gehaald..."

Folder

De folder wordt met steun van het bisdom Brugge uitgegeven, en op 2500 exemplaren verspreid. Personen of instanties die een activiteit organiseren die voor opname in die folder in aanmerking komt, gelieven hun gegevens (titel, soort, plaats, datum en uur, toegangsprijs) vˇˇr 20 november a.s. te bezorgen (liefst via mail) op de adressen Westmeers 93 of Dudzeelse steenweg 349 8000 Brugge, 050/59 97 73, Raoul.Vanparys@skynet.be, samen met de vermelding van het aantal folders dat ze zelf ter verspreiding wensen te bekomen.

(FN-Eigen Berichtgeving)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com