stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=33107
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Docente UGent trekt lijst LDD in Brugge


Brugge, vrijdag 30/3/2012. Deze morgen stelde Jean Marie Dedecker de lijsttrekker en de protagonisten van Lijst Dedecker Brugge voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het bestuur van de partij koos unaniem voor Lut Wille, als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Twee raadsleden

Oud gemeenteraadslid Lucien Decoorne, die zelf op de tweede plaats komt op de lijst, hoopt met de 48 jarige advocate, bondsprocureur van de KBWB en WBV, auteur van tal van boeken en artikels rond sportrecht en docent aan UGent , ongeveer 5 procent van de Bruggelingen te kunnen overtuigen, om zo twee verkozenen te halen. Lut was in 2000 nog OCMW voorzitter in Gistel en van 2004 en 2006 was zij juridisch adviseur van Vlaams minister van Sport. Sinds 2007 is zij federaal en Vlaams raadgever van de studiedienst van LDD en parlementair medewerker van Ulla Werbrouck. Zij is ook provinciaal ondervoorzitter LDD West-Vlaanderen

Voormalig gemeenteraadslid Lucien Decoorne staat tweede op de lijst, derde is Willy Hoste en de lijstduwer wordt Michel Goormachtigh.

(FN-Meegedeeld-LDD)

FN

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com