stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=33132
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

8ste Blauwe Schuit voor Koen Van Loo

Nieuws
Brugge, zaterdag 14/4/2012. Deze morgen vond in hotel Martin's Relais de uitreiking plaats van de 8ste Blauwe Schuit, door leden van Jong VLD. De jongliberalen hadden de CIO van ADMB in Brugge, Koen Van Loo, uitverkoren. "Binnen de Brugse afdeling van JCI stond hij onder meer achter het succesvolle project Next@Bruges, en ook via De Hanze en B2BnB zet Koen Van Loo zich al jaren in om Brugse ondernemers te winnen voor innovatieve industrie en diensten, en dus was de keuze niet echt zeer moeilijk", zei Jasper Pillen, voorzitter van Jong VLD Brugge.

Verrast

Voor Koen Van Loo zelf kwam de prijs "als een volslagen verrassing, maar bovenal ook als een hele eer", en hij maakte van de gelegenheid gebruik gemaakt om het fenomeen van braindrain, "dat funest is voor onze regio, onder de aandacht te brengen. Onze regio heeft nochtans mooie troeven die kansen bieden aan jonge mensen en mits de nodige steun en omkadering kunnen we ongetwijfeld een deel van die braindrain naar de toekomst toe vermijden. We zijn ons ook vaak te weinig bewust van de troeven die er beschikbaar zijn in onze stad en in de regio er rond".

De prijs ging vroeger al naar Fernand Traen, Jean-Luc Cottyn, Johan Schoutteet, Lode De Geyter, het Comité vaan Initiatief, Christophe Voet en Veerle Capelle.

(FN-Eigen Berichtgeving/Foto: FN)

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com