stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=33301
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Justine De Jonckheere geniet van Miss status

Showbiz
West-Vlaanderen, maandag 23/7/2012. Op het BK Gsm-werpen JimTV Mobile Red was de West Vlaamse Justine De Jonckheere (uit Wevelgem) ťťn van de gasten. Justine geniet nog steeds met volle teugen van haar titel Miss BelgiŽ 2011.

Student

Als student loopt ze onder een special statuut school, een beetje te vergelijken met een topsportschool-aanpak. Justine studeerde oorspronkelijk rechten maar met de wending in haar leven als Miss BelgiŽ koos ze de richting Communicatiemanagement waar ze het afgelopen jaar voor slaagde. Daar kan ik alle kanten mee uit met mijn ervaring als Miss BelgiŽ, zegt ze fier.

Ik vroeg de fotograaf hoe ik moest staan

Twee jaar geleden begon het allemaal heel onverwachts ik had nog nooit fotoshots gedaan, ik moest zelfs vragen aan de fotograaf hoe ik moest staan. Ik heb het me nog geen minuut beklaagt en zou het zeker opnieuw doen, alleen al de mensen die je erdoor leert kennen en de mogelijkheden die ze je bieden zijn fantastisch. Ik spoor dan ook heel veel meisjes aan me te doen aan de provinciale verkiezingen en dan eventueel aan Miss BelgiŽ want het is echt een onvergetelijke ervaring. Ik hoop echt dat ik nog heel lang verder mag doen zoals nu, want ik geniet echt van ieder moment.

Binnenkort wordt de nieuwe Miss BelgiŽ verkozen.

(EC-Eigen Berichtgeving/foto: Ds-photography)

FN

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com