stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=35087
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Piet De Langhe nieuwe regiovoorzitter CD&V

Nieuws
Brugge, vrijdag 8/3/2013. Afgelopen weekend is Piet De Langhe in opvolging van Guy Rogissart verkozen als regiovoorzitter van CD&V voor de regio Brugge. Piet geniet onder meer bekendheid als voorzitter van Fedekam Brugge, die jaarlijks de taptoe organiseert op de Burg. Hij werkt ook actief mee aan de organisatie van de Heilig Bloedprocessie en de Gouden Boomstoet en beroepshalve is hij nationaal bewegingsco÷rdinator van de Bouwunie, met 8.000 leden de grootste KMO bouwfederatie in Vlaanderen.

Vol vertrouwen

De Langhe gaat de 'moeilijke tijden met de moeder van alle verkiezingen in het vooruitzicht...vol vertouwen tegemoet. We zitten men een minister, Hilde Crevits, en een staatssecretaris, Hendrik Bogaert, twee mensen die hun job op een schitterende manier goed doen, dus dan vind ik dat we volgend jaar met vol vertrouwen naar de kiezer kunnen stappen en ik ben er nu al zeker van dat daar daan naast die verrtrouwde gezichten ook nieuwe jonge gezichten zullen zitten, en enkele gezonde goede senioren, zodat we met een goede mix naar die kiezer zullen kunnen stappen". "Onze regio bewijst dat de christendemocratie verre van dood, integendeel springlevend is..." stelt Piet De Langhe.

ACW perikelen

Piet De Langhe hoopt "dat men het onderscheid kan maken tussen de beweging het ACW en de partij CD&V". Op de vraag waarop men hem straks op mag afrekenen na de verkiezingen van 2014 zegt De Langhe "dat de partij in de Brugse regio bij de komende verkiezingen zeker stand moet kunnen houden en eventueel nog wat extra procentjes moet kunnen sprokkelen..."

(FN-Eigen Berichtgeving)

FN

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com