stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=36666
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Werken rond aanleg fietspaden langs N31-Expresweg

Werken in Brugge tot vrijdag, 15/11/2013:

Brugge, vrijdag 1/11/2013. Er staan enkele werken op het programma, naar aanleiding van de aanleg van de fietspaden langs de ventweg van de N31-Expresweg, tussen de Zandstraat en de Torhoutse Steenweg. De wereken gaan door aan beide zijden van de Expresweg.

Maandag 4 november
Verplaatsen van de vluchtheuvel op de Gistelse Steenweg aan de kant van Sint-Andries en verplaatsen van het verkeerslicht op diezelfde vluchtheuvel.
Het verkeer behoudt zijn doorgang in beide rijrichtingen op versmalde rijstroken.
Openstellen van de kruispunten  Jonkheer Paul Coppietersdreef en Diksmuidse Heerweg met N31-Expresweg - kant Sint-Andries.
Opbreken van het kruispunt van de Doornstraat met de N31-Expresweg (kant Sint-Andries).
Invoeren van parkeerverbod in de Jonkheer Paul Coppietersdreef langs beide zijden om de wegomlegging voor de Doornstraat vlot te laten verlopen.

Dinsdag 12 en woensdag 13 november
Frezen en asfalteren van de ventweg van de N31-Expresweg tussen de Torhoutse Steenweg en de Zandstraat. De ventweg wordt afgesloten voor het verkeer. Het kruispunt van de Gistelse Steenweg blijft open voor het verkeer tussen Brugge-Centrum en Varsenare.

Donderdag 14 en vrijdag 15 november
Frezen en asfalteren van de ventweg N31-Expresweg tussen de Zandstraat en de Torhoutse Steenweg. De ventweg wordt afgesloten voor het verkeer. Het kruispunt van de Gistelse Steenweg blijft open voor het verkeer tussen Brugge-Centrum en Varsenare.

Tijdens de frees- en asfalteringswerkzaamheden op 12 -13 -14 en 15 november wordt er in een aangepaste wegomlegging voorzien volgens de vordering van de werkzaamheden.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com