stadsomroep.com


Afdrukvriendelijke versie van tekst en afbeeldingen op http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=38943
Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com

Open initiatiedag van Murga Bruga

Op de agenda voor Brugge op zaterdag, 4/10/2014:
Cultuur
Brugge, woensdag 1/10/2014. De straatfanfare Murga Bruga houdt op zaterdag 4 oktober van 14.00 tot 17.00 uur een open initiatiedag in buurtcentrum De Dijk. Jongeren van 8 tot 88 jaar die enkele danspasjes willen aanleren of hun eerste muzikale stapjes willen zetten, zijn meer dan welkom!

Straatfanfare Murga Bruga

Murga Bruga werd drie jaar geleden opgericht door het buurtwerk Sint-Pieters. De fanfare wil mensen aanzetten om hun dans- en muzikale talenten te ontwikkelen. De straatfanfare is erg laagdrempelig: iedereen tussen 8 en 88 jaar is welkom om ofwel in groep een aantal dansen aan te leren, ofwel om een percussie-instrument te beheersen. Murga Bruga was dit jaar onder meer te zien op de Braderie Langestraat, kermis Sint-Pieters, Wijk-Up Sint-Jozef en kermis Sint-Kruis.

Op zaterdag 4 oktober wordt in buurtcentrum De Dijk een gratis en open initiatiedag gehouden om iedereen met de straatfanfare te laten kennismaken.
Kinderdisco Loewie warmt de aanwezigen op met het aanleren van simpele danspasjes. Daarna volgt een workshop dans en muziek, gegeven door Murga vzw. Om 16.00 uur worden de deelnemers verwend met een drankje en een pannenkoek. Ondertussen verzorgt Murga Bruga een kort demonstratieoptreden. Doorlopend is er ook een infostand rond Murga Bruga en een schminkstand.

Wie wil proeven van muziek en/of dans, of interesse heeft om mee te doen met de straatfanfare, is op zaterdag 4 oktober om 14.00 uur meer dan welkom in buurtcentrum De Dijk, Blankenbergse Steenweg 221, 8000 Sint-Pieters Brugge.

(FN-Meegedeeld-Brugge/Foto: FN)
Meer op www.stadsomroep.com/was.asp?NUM=35083

Auteursrecht uitdrukkelijk voorbehouden - © 2019 Stadsomroep.com